Kontingenter i Store Heddinge Boldklub

Kontingentet fastsættes af klubbens bestyrelse og godkendes på den årlige generalforsamling.
Kontingentet opkræves af klubbens kasserer to gange om året via brev eller e-mail på baggrund af opdaterede medlemslister.

Det halvårlige kontingent er pt. (gældende fra 1. januar 2017):

Dame- og herresenior
Kr. 725,-

Senior – kun kamp
Kr. 200,- + 50 kr. pr. kamp

Dame-og herre ungsenior (24 år og yngre)
Kr. 550,-

Oldboys

Veteran
Kr. 200,- + 50 kr. pr. kamp

Ungdom – ældste ( U-13 og ældre)
Kr. 475,-

Ungdom – yngste  (U-12 og yngre)
Kr. 350,-

Passive medlemmer
Kr. 200,- (årligt)

Indendørs

For alle ungdomshold er kontingentet for indendørs fodbold inkluderet i det halvårlige kontingent.

Såfremt en spiller vælger at melde sig ud af klubben efter at have deltaget i indendørs fodbold for Store Heddinge BK vil man blive opkrævet indendørskontingent på kr. 175.

Udmeldelse

Hvis en spiller ønsker at melde sig ud af Store Heddinge Boldklub, skal dette ske skriftligt (brev eller e-mail) til klubbens kasserer/formand. Dette gælder for alle spillere fra Veteraner til Poder.

Forsikringspuljen

Store Heddinge Boldklub er i visse sammenhænge selvforsikrende, og der er derfor etableret en forsikringspulje på kr. 25.000. Der har tidligere været opkrævet ekstraordinært kr. 25 sammen med kontingentet til denne pulje.

Med sportslig hilsen
Store Heddinge BK