Torsdagscafé

Åbent klubhus

Torsdag den 6. april åbner vi op for torsdagscaféen i Store Heddinge Boldklub.

Klubhuset vil være åbent for klubbens medlemmer fra kl. 16. Kantinen sælger de sædvanlige ting – men giver også et stykke frugt til alle interesserede medlemmer.
Der vil også blive solgt saftevand på dagen.

Kom og brug lokalerne til snak, lektier, kortspil eller gå på banerne og leg med bolden.

Når man møder i klubhuset, skal man lige omkring kantinen med navn og gerne telefonnummer på en forældre.

Vi holder selvfølgelig øje med børnene, men kan ikke tage ansvar for dem.

Aftensmad

Den første torsdag i april, maj og juni vil der være mulighed for at bestille dagens ret, som leveres af Anettes Mad.
Bestillingen skal ligge i kantinen eller på formand@storeheddingeboldklub.dk to dage før inden kl. 17.00.
Betalingsmulighederne er kontant, MobilePay eller Dankort på dagen – tilmeldingen er bindende.

Prisen er:
Kr. 50 pr. voksen
Kr. 25 pr. barn u/12 år
Kr. 140 for en familie på 2 voksne og 2 børn

Drikkevarer kan købes i kantinen.

Torsdag den 6. april spiser vi lasagne med salat og brød.

formanden

Formand siden februar 2016. Træner for årgang 2008 og 2009. Holdleder for oldboys. Næstformand i Boldklubbens Venner.

(required)